Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή σχολική χρονιά - Αγιασμός και δρομολόγια μεταφοράς μαθητών

Ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2016-17 θα τελεσθεί τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου στις 8:30 π.μ. Θα ακολουθήσει η διανομή των βιβλίων σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, πλην των μαθητών της Α τάξης Γυμνασίου. Παρακαλούνται οι μαθητές, για τη διευκόλυνσή τους, να φέρουν μαζί τους την τσάντα τους, καθώς και ένα τετράδιο και στυλό.
Τα δρομολόγια των λεωφορείων για τη μεταφορά των μαθητών του σχολείου μας θα πραγματοποιηθούν κανονικά, όπως την περσινή χρονιά. Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου όλα τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την αφετηρία τους στις 7:20 το πρωί, εκτός από το λεωφορείο της Διαδρομής 3, με αφετηρία τον Άγιο Γρηγόριο Αγρινίου, που θα ξεκινήσει στις 7:40.
Περισσότερες πληροφορίες για τη μεταφορά των μαθητών θα δοθούν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο σχολείο.
Για να δείτε τα δρομολόγια και τις διαδρομές του για το σχολικό έτος 2016-17 κάντε κλικ εδώ.
Παρατηρήσεις 
Οι μαθητές που διαμένουν στο Μεσολόγγι, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, θα επιβιβαστούν στην αφετηρία των ΚΤΕΛ, σύμφωνα με την περσινή διαδρομή.
Οι μαθητές που επιβιβάζονται στην αφετηρία του Αγίου Γρηγορίου (πίσω από το πάρκο), πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία της γραμμής τους στις 7:40 το πρωί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους τους συντελεστές της σχολικής μας κοινότητας -μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς- η νέα σχολική χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική, με υγεία και πρόοδο, ατομική και οικογενειακή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου