Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του ΜΣΑ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολικού έτους 2015-16

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τους μαθητές και τις μαθήτριες, απόφοιτους του σχολείου μας, οι οποίοι ύστερα από μια μακροχρόνια, ψυχοφθόρα και επίπονη προσπάθεια είδαν τους κόπους τους να επιβραβεύονται με την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχόμαστε η πίστη, η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η μεθοδικότητα που επέδειξαν σ' αυτή τους την προσπάθεια να τους οδηγούν πάντα στην επίτευξη κάθε μελλοντικού τους στόχου.
Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να παραγνωριστεί η καθοριστική συμβολή στην επιτυχή έκβαση αυτής της μαραθώνιας προσπάθειας των γονιών και των δασκάλων τους, οι οποίοι στάθηκαν πάντα πλάι τους στηρίζοντάς τους με όλες τις δυνάμεις τους για την υπέρβαση κάθε εμποδίου και δυσκολίας που συναντούσαν κάθε φορά.
Μπορείτε να δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις κάνοντας κλικ εδώ.
Στα παιδιά μας, που δεν κατόρθωσαν να πετύχουν αυτή τη φορά τον επιδιωκόμενο στόχο, επισημαίνουμε ότι οι στόχοι, τις περισσότερες φορές, δεν επιτυγχάνονται με την πρώτη προσπάθεια. Η ζωή είναι ένας διαρκής μαραθώνιος, που παρουσιάζει, ευτυχώς, πολλές ευκαιρίες τις οποίες καλείστε να εκμεταλλευτείτε με επιμονή, θέληση και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων σας. Οι δρόμοι που ξανοίγονται μπροστά σας είναι πολλοί και η επιτυχία σας είναι σίγουρη, αρκεί να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου