Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους μαθητές και τις μαθήτριες, αποφοίτους του σχολείου μας, των οποίων η μακροχρόνια και επίπονη προσπάθεια επιβραβεύτηκε με την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχόμαστε ολόψυχα η πίστη, η επιμονή και η μεθοδικότητα που επέδειξαν σ' αυτή τους την προσπάθεια να τους συνοδεύει πάντα στην επίτευξη κάθε μελλοντικού τους στόχου.
Μπορείτε να δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις κάνοντας κλικ εδώ.
Στα παιδιά μας, που δεν κατόρθωσαν αυτή τη φορά να πετύχουν τον επιθυμητό στόχο, τονίζουμε ότι οι στόχοι, τις περισσότερες φορές, δεν επιτυγχάνονται με την πρώτη προσπάθεια. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, αλλά με επιμονή, θέληση και αποφασιστικότητα να συνεχίσετε τον αγώνα σας. Η ζωή είναι ένας διαρκής μαραθώνιος και οι δρόμοι για την επιτυχία είναι πολλοί, αρκεί να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σίγουρα θα σας παρουσιαστούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου