Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 - Καλή σχολική χρονιά

Έστω με κάποια καθυστέρηση, εν μέρει δικαιολογημένη λόγω των έκτακτων γεγονότων που βιώσαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΜΣΑ καλωσορίζει τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας στη νέα σχολική χρονιά 2015-16.
Πρώτα-πρώτα απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα 18 παιδιά μας, φετινούς αποφοίτους του σχολείου μας που είδαν τους κόπους τους να επιβραβεύονται με την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας η επιτυχία να είναι πάντα το επιστέγασμα κάθε μελλοντικής τους προσπάθειας.
Μπορείτε να δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών-παιδιών μας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις κάνοντας κλικ εδώ.
Ταυτόχρονα συγχαίρουμε για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα παιδιά μας, τα οποία δεν πέτυχαν τελικά τον επιδιωκόμενο στόχο. Τους τονίζουμε ότι το ατυχές αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειάς τους δεν πρέπει να τα απογοητεύει. Ζούμε σε μια εποχή πολλών δυνατοτήτων, με ανοικτά πολλά πεδία ευκαιριών, αρκεί να επανεκκινήσουν την προσπάθειά τους με αυτοπεποίθηση, οργάνωση και όραμα.
Αναγνωρίζουμε ότι μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας των παιδιών μας οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους στον κοινό αγώνα για καλύτερη Παιδεία.
Ολοκληρώνοντας την πρώτη μας αυτή φετινή επαφή, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους τους συντελεστές της σχολικής μας κοινότητας -μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς- η νέα σχολική χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική, με υγεία και πρόοδο, ατομική και οικογενειακή.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αλεξόπουλος Γεώργιος

Ο Γραμματέας
Τσουκάρας Κωνσταντίνος 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου