Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (ΜΣΑ, Πέμπτη+Παρασκευή, 2+3 Απριλίου 2015)

Στο χώρο του σχολείου μας φιλοξενείται και φέτος το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Αιτωλοακαρνανίας την Πέμπτη 2 Απριλίου (10:00-14:00) και την Παρασκευή 3 Απριλίου (8:30-14:00).
Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.
Το Φεστιβάλ είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.
Το φετινό Φεστιβάλ διεξάγεται πανελλαδικά ταυτόχρονα, εκτός από το Αγρίνιο, στις εξής πόλεις: Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κομοτηνή, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πύργο, Ρόδο, Τρίκαλα, Φλώρινα και Χανιά.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ κάνοντας κλικ εδώ, όπου υπάρχει αναρτημένο και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Το σχολείο μας συμμετέχει στο Φεστιβάλ με το έργο "Το ελληνικό πνεύμα". Διαβάστε τη σχετική πρόσκληση κάνοντας κλικ εδώ.
Ο Σύλλογός μας καλεί τα μέλη του να επισκεφθούν το χώρο του Φεστιβάλ, στηρίζοντας και επιβραβεύοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας και όλων των σχολείων του νομού μας που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου