Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπων στα συλλογικά όργανα (Παρασκευή, 19-12-2014)

Φίλοι γονείς, μέλη του Συλλόγου μας 
Οι εκλογές της 19ης Δεκεμβρίου 2014 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι μια ευκαιρία για να εκδηλώσουμε όλοι μας την ενεργό συμμετοχή μας στα ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου και του Σχολείου μας και τελικά την έμπρακτη συμπαράστασή μας στα παιδιά μας.
Ο αριθμός των ψηφισάντων ενισχύει αναλογικά και συγκριτικά τη θέση (και τη φωνή) του Σχολείου και του Συλλόγου στα διάφορα θεσμικά όργανα της εκπαίδευσης. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα εκλεγούν, η συμμετοχή όλων και σε όλα έχει τη σημασία της και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Σας καλούμε, λοιπόν, στην ψηφοφορία της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου, που θα διεξαχθεί στο χώρο του Σχολείου από ώρα 11:30 πμ και παράλληλα με την επίδοση της βαθμολογίας των μαθητών του Γυμνασίου, για να εκλέξουμε νέο Δ.Σ. και νέους εκπροσώπους στα συλλογικά όργανα.
Ταυτόχρονα παρακαλούμε πολύ, όσους δεν το έχουν ήδη κάνει, να τακτοποιήσουν το θέμα της ετήσιας συνδρομής τους στο Σύλλογο. Η συνδρομή είναι 10 ευρώ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών σας που τυχόν φοιτούν στο Σχολείο μας. Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά τονίζουμε επίσης ότι οι συνδρομές σας και οποιαδήποτε άλλα έσοδα προκύπτουν από τις δραστηριότητες του Συλλόγου αξιοποιούνται αποκλειστικά για την κάλυψη αναγκών του Σχολείου και επομένως για τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησης των παιδιών σας.
Μπορείτε να δείτε το ψηφοδέλτιο των εκλογών εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου